Leírás
Húsmentes fasírtnak, hamburger pogácsának, levesbetétnek, paprika- és káposzta tölteléknek is használható. Nagyon finom, olcsó és gyors megoldás, ha nincs időd vagy kedved sokáig főzni :)
Elkészítése: 250g fasírtport 300 ml vízzel leforrázunk, 5 percig pihentetjük, malyd megformázzuk és kisütjük.
További információk
Energia, 1511 kJ (361kcal)
Zsír, 7,4 g
amelyből telített zsírsavak, 1,2 g
Szénhidrát, 62,3 g
amelyből cukrok, 3,7 g
Rost,
Fehérje, 10,3 g
Só, 4,4 g
Száraz, hűvös helyen tartandó.
kukoricakeményítő, kuszkusz, zabpehely, zsemlemorzsa (búzaliszt, víz, só, élesztő), zabpehelyliszt, napraforgó, burgonyapehely, lenmag-, árpa-, búza-, rozspehely, tengeri só, vöröshagyma, sárgarépa, paszternák, póréhagyma, fokhagyma, petrezselyemzöld, fűszerpaprika, fűszerek
kuszkusz, zabpehely, búzaliszt, zabpehelyliszt, árpa-, búza-, rozspehely
Magyarország