Leírás
A csicseriborsó az egyik legjobb növényi fehérje forrás, ezért igazán megéri beépíteni a mindennapi étrendbe.
Rengeteg módja van a csicseriborsó felhasználásának, készíthető belőle gazdag egytálétel, hummusz, ami zöldségekkel, chipssel is fogyasztható, de akár kenyérre is kenhető. Ha egészségesebb nasira vágysz, fűszerekkel meg is piríthatod és máris kész a finom ropogtatnivaló.
Éjszakára beáztatva, kb 1,5 óra alatt puhára fő. (A beáztatási időt növelve, csökkenthető a főzés ideje.)
További információk
Energia, 1282 kJ/ 364 kcal
Zsír, 6,4 g
amelyből telített zsírsavak, 0,6 g
Szénhidrát, 60,65 g
amelyből cukrok, 10,7 g
Rost,
Fehérje, 19,3 g
Só, 0,01 g
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Bulgária