Leírás
A mazsola magában vagy akár más aszalványokkal, magvakkal együtt egy egészséges uzsonna része lehet. Kiváló természetes vas forrás, ezáltal vérszegénység esetén kifejezettel előnyös lehet a fogyasztása.
Házi granolák, zabkásák, sütemények készítésénél gyakori alapanyag.
További információk
                                                                                                            Energia, 1254 kJ/ 300 kcal
                                                        
                                                                                                            Zsír, <1 g
                                                        
                                                                                                            amelyből telített zsírsavak, <1 g
                                                        
                                                                                                            Szénhidrát, 71,3 g
                                                        
                                                                                                            amelyből cukrok, 61,7 g
                                                        
                                                                                                            Rost, 9,7 g
                                                        
                                                                                                            Fehérje, 2,7 g
                                                        
                                                                                                            Só, <1 g
                                                        
                                                                                                    
mazsola, növényi olajok (<1%)
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Irán
 
                         
         
                     
         
         
         
        